Videoproiectoare business Epson

Videoproiectoare business Epson

Epson este lider pe piata de videoproiectoare.

Proiectoarele Epson au o luminozitate la fel de ridicata atat pe alb, cat si pe culoare (CLO), oferind culori luminoase, vibrante. Acestea sunt de pana la trei ori mai luminoase decat proiectoarele DLP standard cu 1 cip ale concurentei.

De ce este importanta CLO?

Cand nivelul de luminozitate a culorilor este mai redus, culorile respective pot sa apara intunecate sau deschise. Altfel spus, culorile intunecate pot face ca intreaga imagine sa para lipsita de viata. Tot ele pot face ca detaliile sa fie greu de observat si lasa de dorit cand vine vorba de mentinerea interesului si atentiei. Aceasta poate sa nu fie o problema intr-o camera de zi intunecata, dar poate fi cu adevarat o problema intr-o sala de clasa in timpul unei lectii sau in birou in timpul unei prezentari importante de afaceri, in special daca va aflati intr-o incapere cu facilitati necorespunzatoare de limitare a luminii. Din fericire, proiectoarele Epson 3LCD ofera imagini luminoase chiar si fara inchiderea jaluzelelor.

 

Videoproiectoarele Epson business se remarca prin sistemul multifunctional interactiv si integrat pentru sali de conferinte sau birouri.
Prin software-ul Easy Interactive Tools se pot captura continuturile si surse externe, se partajeaza si apoi se salveaza sau se trimite prin e-mail pentru o distributie facila a continutului si in mod eficient.

 

Aceste proiectoare pentru distante ultrascurte elimina stralucirile si umbrele si creeaza imagini perfecte. Sunt usor de conectat si de partajat continut, datorita gamei variate de surse, inclusiv PC-uri, dispozitive mobile, retele wireless de birou si dispozitive de stocare USB.

 

Caracteristici cheie pentru videoproiectoarele business

1. Solutie interactive completa: software-ul Easy Interactive Tools
2. Partajarea inteligenta a informatiilor: salvare directa in PDF, trimitere prin email
3. Ecran impartit: simultan conferinte video si prezentari PPT
4. Interactivitate tactile: gama larga de instrumente interactive si 4 pozitii de montare (perete, tavan, birou sau masa)
5. Partajare wireless: aplicatia iProjection

ABONARE NEWSLETTER