UPS-ul Galaxy 300 ofera eficienta si protectie fiabila IMM-urilor

UPS-ul Galaxy 300 ofera eficienta si protectie fiabila IMM-urilor

Schneider Electric si-a extins gama de surse neintreruptibile de tensiune (UPS) Galaxy 300 cu modelele 60 kVA si 80 kVA.

Ideale pentru companii mici si mijlocii, cladiri comerciale si facilitati tehnice cu camere de servere de dimensiuni reduse, sistemele UPS Galaxy 300 60 kVA si 80 kVA ofera o protectie trifazata sigura si eficienta a alimentarii cu energie electrica, pentru a preveni pierderile de timp sau de date in aplicatiile critice, toate acestea intr-o configuratie robusta, usor de instalat si accesibila ca pret. Noul sistem UPS permite, de asemenea, reducerea costurilor operationale si de racire prin eficienta energetica si distorsiunea armonica totala a curentului la mai putin de 3,5% la sarcina maxima.

Pentru a asigura disponibilitatea si functionarea optima, portofoliul Galaxy 300 10 – 80 kVA permite instalarea standard a uneia sau a doua surse independente de alimentare cu energie electrica si utilizeaza o topologie online cu dubla conversie, care asigura o izolare reala intre intrare si iesire, cu timp de transfer zero. Un comutator bypass static, integrat, previne intreruperile de energie electrica intrucât permite transferul de sarcina in cazul supraincarcarilor accentuate. Echipamentul conectat poate fi alimentat cu doua unitati UPS in paralel pentru a creste redundanta sistemului. De asemenea, sistemul ofera utilizatorilor optiunea unei baterii de acumulatori integrate, cu pâna la 10 minute timp de functionare, sau un incarcator robust de capacitate mai mare pentru bateriile externe instalate in rack-uri sau in cabinele externe, baterii care pot asigura un timp de functionare de pâna la patru ore.

Utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza şi gestiona cerintele de alimentare cu energie electrica la nivel local şi de la distanţa, prin intermediul unei interfeţe web sau SNMP. Interfata cu utilizatorul, usor de citit si cu numeroase elemente grafice, asigura diagrame mimice, alarme audibile si este disponibila in 18 limbi.

De asemenea, sistemele UPS Galaxy 300 10 – 80 kVA prezinta mai multe caracteristici care faciliteaza o instalare simpla, precum si unelte pentru optimizarea conformitatii, intretinerii si mentenabilitatii pe durata intregului ciclu de viata a sistemului. Un bypass pentru mentenanta usoara permite izolarea completa a fiecarei parti a sistemului, fara intreruperi in alimentarea cu energie electrica, iar sistemul este prevazut cu o usa de acces si polite culisante pentru o intretinere facila in spatii inguste. Pentru o instalare rapida, configuratiile compacte, de tip turn, late sau inguste pot fi rulate cu usurinta in spatii deja existente, iar toate conexiunile cu cabluri sunt usor de identificat. Functia de ghidare pas-cu-pas si meniul intuitiv permit o configurare rapida si o navigare facila a sistemului.

ABONARE NEWSLETTER