Solutii de securitate gratuite pentru institutiile medicale

BITDEFENDER a anuntat recent ca va pune la dispozitia institutiilor din domeniul sanatatii (cabinete medicale, spatale etc) intregul sau portofoliu de solutii de securitate, timp de pana la 12 luni, in regim de gratuitate.

„Traim momente dificile cand trebuie sa lucram impreuna pentru bunastarea noastra colectiva. Va rugam sa va alaturati unui efort pentru a ajuta institutiile de sanatate sa lucreze la capacitate maxima in furnizarea serviciilor de ingrijie in conditiile noii pandemii de coronavirus.

Ultimul lucru de care au nevoie acum institutiile medicale este sa isi faca griji cu privire la faptul ca ar putea cadea victime ale atacurilor nemiloase si oportuniste care apar in jurul acestei crize.

Ne-am angajat sa ajutam toate unitatile din domeniul medical din intreaga lume, punand la dispozitie gratuit intregul nostru portofoliu de produse, timp de pana la 12 luni, pentru toate organizatiile medicale. La nivel mondial.”

Stirile sunt publice inca din 20 martie. Pentru mai multe detalii despre aceasta campanie, va rugam sa cititi comunicatul nostru de presă si sa distribuiti noutatile pe Facebook, LinkedIn si Twitter

ABONARE NEWSLETTER