Rezultate IT SMART Distribution in 2018

Rezultate IT SMART Distribution in 2018

IT SMART Distribution a incheiat anul fiscal 2018 cu o cifra de afaceri de 169 milioane lei (36,4 milioane euro) si un profit net de 2,68 milioane lei (575 mii euro, raportat la un curs mediu euro in 2018 de 4.6535 lei). Astfel, IT SMART Distribution a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 26% si o crestere a profitului de 18% fata de anul anterior.

Rezultatele fiscale raportate consolideaza pozitia IT SMART Distribution in topul distributorilor IT din Romania. In 2018, IT SMART Distribution s-a dezvoltat si la nivel de echipa (de la 45 la 48 de angajati) si a inaugurat un nou depozit, semnificativ modernizat si cu capabilitati extinse de stocare.

„In 2018 am reusit sa ne consolidam pozitia ca distribuitor IT cu valoare adaugata si totodata sa ne consolidam market-share-ul pe brandurile existente. Unul dintre factorii care a contribuit la aceasta evolutie pozitiva a fost cu certitudine stabilitatea. IT SMART Distribution mizeaza pe relatii stabile, pe termen lung – atat cu furnizorii sai, cu partenerii, dar poate in primul rand la nivelul echipei, ceea ce ne-a permis o dezvoltarea calitativa reala. De asemenea, ne mandrim cu o echipa cu un nivel superior de competente si expertiza care este motorul de facto al evolutiei companiei in ansamblu,” declara Mona Curceanu, Director Vanzari, IT SMART Distribution.

Din totalul cifrei de afaceri, o pondere importanta o reprezinta vanzarile de tip proiect. IT SMART asigura partenerilor sai consultanta de vanzari si suport presales necesar pentru identificarea solutiilor optime in functie de necesitati, dimensionarea si constructia proiectelor, cat si conditii comerciale avantajoase.

In 2018, IT SMART si-a mentinut portofoliul de furnizori, concentrandu-se pe dezvoltarea retelei de parteneri si a echipei proprii.

IT SMART Distribution este, in prezent, distribuitor cu valoare adaugata pentru urmatoarele branduri: APC (by Schneider Electric), Bitdefender, Epson, HP Inc, HP Enterprise, Kyocera, Lenovo si Toshiba echipamente de birou.

ABONARE NEWSLETTER