Printing si echipamente de birou

Despre Kyocera

Kyocera, cu o traditie de 50 de ani, este una din cele mai mari companii producatoare de ceramica de inalta clasa, panouri solare, componente electronice, telefoane mobile si echipamente de birou.

Kyocera este prezenta in peste 15 tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si are o retea de distributie in peste 60 de tari.

Kyocera este rezultatul fuzionarii a doua dintre cele mai inovative companii in ceea ce priveste managementul documentelor. In 2000, prin fuziunea celor doua companii – Kyocera si Mita – s-a initiat o restructurare globala care a accelerat convergenta sistemelor de document management in retea. Inovatiile tehnologice au pozitionat compania Kyocera, pe piata cu echipamente fiabile si competente care permit un cost de tiparire pe pagina mai mic.

Produsele Kyocera ofera solutii complete avand o gama de produse avansate, usor de utilizat, cu un cost de utilizare extrem de redus (TCO) si fiabilitate de inalta clasa. Metodelor de productie ale produselor Kyocera sunt concepute special pentru protejarea mediului inconjurator.

Diferiti prin tehnologie

Profesionalism si calitate la cele mai mici costuri de tiparire

Imprimantele Kyocera Mita sunt echipamente profesionale, care se diferenţiază pe piaţă prin tehnologia proprie, numita ECOSYS, care reduce substanţial costul total de exploatare a echipamentelor oferind reducerea costurilor si cresterea performatei.

Costul total de exploatare (TCO) include toate costurile directe (preţul de achiziţie) şi indirecte (costurile de întreţinere, de înlocuire a consumabilelor (cilindru, toner, developer), costurile hârtiei, energiei, costurile de instruire a utilizatorilor).

Primul cilindru din siliciu amorf

Cilindru obisnuit * 100 = cilindru Ecosys de la Kyocera

Tehnologia unica Ecosys extinde durata de viata a cilindrilor la 3 ani, singurul consumabil fiind tonerul, developerul fiind incorporat. Inovatia tehnologiei consta intr-un cilindru din siliciu amorf, care extinde durata de viata pana la 100.000 pentru echipamentele cu volume medii si mici, iar pentru echipamentele cu volume mari de imprimare au cilindri pana la 500.000 de pagini A4.

Singurul consumabil – tonerul

Inovatia Kyocera in materie de toner se numeste Ecotone. Tonerul contine mici particule ceramice care ii confera cilindrului o durata de utilizare dubla fata de celelalte consumabile de pe piata. Forma circulara a noilor particule de toner ofera pentru toate modelele noi o rezolutie de 1200x1200dpi, ce ofera documentelor o calitate superioara de printare.

Prescribe – un software ideal pentru aplicatiile de printare

Implementat tuturor modelelor de imprimante si multifunctionale Kyocera PRESCRIBE – limbajul de programare unic dezvoltat de Kyocera, cu ajutorul caruia pot fi create, stocate în memoria imprimantei si accesate electronic forme, macro-uri, logo-uri, semnaturi electronice.

Gama de produse

Imprimante alb-negru si color laser

Orice imprimanta ati alege din gama de produse Kyocera, cu siguranta veti avea cel mai mic pret de tiparire pe pagina. Pentru orice tip de grupuri de utilizatori, imprimantele sunt solutia perfecta prin maximizarea duratei de viata la consumabile prin tehnologia Ecosys. Cu o memorie standard si optionala, veti beneficia de o procesare rapida a documentelor indiferent de dimensiuni. Imprimantele sunt versatile in ceea ce priveste gama variata a mediilor de tiparire – hartie, plicuri, etichete, calc, etc. Garantarea cilindrului 3 ani reprezinta expresia calitatii inalte si a fiabilitatii Kyocera. BERTL a conferit imprimantelor Kyocera premiul “Most Cost-Effective Printer Technology”.

Multifunctionale Kyocera

Cu ajutorul multifunctionalelor Kyocera, obtineti documente ce nu vor fi trecute cu vederea si imbunatatiti eficienta in biroul dvs. Puteti sa va configurati multifunctionalul in functie de nevoile companiei dvs, de la posibiltatea scanarii color pana la o gama variata de optiuni pentru finisarea documentelor. Datorita desing-ului flexibil si a incorporarii componentelor long-life marca Kyocera, multifunctionalele va vor aduce garantat profit acum si in viitor.

Tehnologia Kyocera, va ofera monitorizarea si controlul permanent al consumabilelor – toner, hartie.

Premii

Calitatile produselor Kyocera au fost recunoscute prin premiile primite din partea organizatiilor independente cu expertiza in domenul echipamentelor de birou – BERTL si Buyers’ Laboratory Inc.

Imprimantele Kyocera si aplicatia CD-PEC sau cum putem alege cea mai buna imprimanta

Daca nu esti specialist este usor sa gresesti in alegerea unei imprimante. Un nespecialist va lua in calcul pretul imprimantei ca un criteriu extrem de important. Un specialist se va uita cu precadere la costul de exploatare, pentru ca pretul platit intr-o exploatare de 4-5 ani a unei imprimante poate depasi de 4 ori pretul dee achizitie…

PEC (Printer Economy Check) este un software de analiza pentru alegerea unei imprimante. PEC te ajuta sa iei decizii la fel ca un specialist, tinand cont de: volumul lunar de lucru, costul consumabilelor si durata de viata a acestora. Doar in cateva minute poti face o analiza corecta care te poate ajuta sa-ti reduci costurile de tiparie cu pana la 40%.

Aplicatia PEC permite calcularea costurilor reale a imprimantei, indiferent de producator sau de model. Se pot realiza prognoze a costurilor pentru anumite perioade sau anumite volume de tiparire. Cu acest instrument, fiecare utilizator poate face o analiza comparativa intre imprimante, indiferent de marca.

 


Cu o istorie de peste 130 de ani, Toshiba Corporation este în continuare unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de idei în mai multe industrii bazate pe tehnologie de vârf – IT, echipamente de birou, trenuri, centrale nucleare, memorii, componente electronice, lifturi etc.

Toshiba Corporation ocupă locul 9 în topul producătorilor integraţi de echipamente electrice şi electronice, cu peste 161.000 salariaţi şi vânzări mai mari de 53mld USD.

Implicarea în domenii atât de variate a condus la atingerea unui nivel înalt de know-how, sloganul „Leading innovation” ilustrând foarte clar dificultatea competitorilor de a concura pe acest plan cu Toshiba.

Compania care se ocupă de realizarea multifuncţionalelor Toshiba – Toshiba Tec Corporation – a fost înfiinţată în 1950 şi în 2002 avea peste 4800 de salariaţi.

Ca şi compania-mamă, Toshiba-Tec este una dintre cele mai inovative companii din industrie, 13% din vânzările nete fiind destinate cercetării şi dezvoltării, obiectivul fiind dezvoltarea de sisteme de document management eficiente şi prietenoase cu utilizatorul.

Cu viteze între 19ppm şi 85ppm, Toshiba oferă o gamă largă de echipamente pentru crearea, gestionarea, imprimarea şi transferul documentelor alb-negru sau color.

Toshiba nu este doar un producător de echipamente performante – este o companie care produce respectând cerinţe stricte de protejare a mediului înconjurător. Toate fabricile Toshiba au obţinut certificarea ISO 14001, standardul internaţional care certifică sistemele de management cu impact redus asupra mediului înconjurător.

 

Echipamente small volume

Sunt destinate clienţilor SOHO(Small Office Home Office), preocupaţi în general de preţul pe pagină şi intervalele de service.

Echipamentele din această categorie folosesc tonere cu durată mare de viaţă(5900/24000 pagini), mentenanţa făcându-se la intervale de timp egale cu durata cilindrului(72000/90000 pagini).

Dimensiunile particulelor de toner şi developer au fost reduse rezultând o calitate sporită a imprimării.

 

Echipamente medium volume

Bazate pe controller-ul e-Bridge dezvoltat de Toshiba, echipamentele din această grupă beneficiază de avantajele flexibilităţii şi hardware-ului simplificat(o placă de bază, un hard-disk, o memorie).

Datorită arhitecturii „all in one”, adăugarea de opţiuni la echipamentul de bază se face simplu.

Tehnologia RIP once/copy many(RIP while print) vă oferă garanţia creşterii productivităţii şi reducerea traficului în reţea.

Sarcinile uzuale pot fi memorate prin intermediul unui Template, operaţiunile necesare pentru realizarea unor documente complexe rezumându-se la apăsarea… unui singur buton.

Folosirea în reţea şi adaptarea la cerinţele fiecărui utilizator nu au fost niciodată mai uşoare! Prin intermediul codurilor departamentale, se poate monitoriza şi stabili accesul unui utilizator la resursele hardware(de exemplu un utilizator poate avea doar drepuri de imprimare alb-negru, un altul nu poate imprima/scana etc).

Opţiunile de „finishing”, inclusiv cele care realizează broşuri tip carte, se instalează uşor, au un design compact şi sunt construite astfel încât să permită depanarea rapidă a blocajelor.Partenerii de afaceri vor fi impresionaţi de aspectul profesionist al documentelor realizate cu un număr redus de operaţii.

 

Echipamente High volume

Multifuncţionalele din categoria High volume, cu viteze între 55ppm şi 85ppm, vin în ajutorul companiilor din industrii care produc un număr foarte mare de documente şi au nevoie de productivitate ridicată: avocatură, sănătate, educaţie, sectorul guvernamental, consultanţă etc.

Funcţiile disponibile economisesc banii şi timpul utilizatorilor. Prin intermediul opţiunii Internet Fax se asigură reducerea costului transmisiei documentelor la distanţă(folosirea Internetului în locul liniei telefonice). Capacitatea mare de alimentare(7600 coli) are drept rezultat un număr mai redus de aprovizionări cu hârtie şi deci un plus de productivitate.

Posibilitatea utilizării cardurilor constituie o altă soluţie pentru un plus de eficienţă în condiţiile menţinerii securităţii accesului la resursele echipamentelor. Sistemul este excelent în cazul companiilor mari sau unităţilor de învăţământ.

Toshiba nu furnizează doar simple echipamente ci soluţii care sa facă afacerea dumneavoastră mai productivă. Unul dintre exemplele de acest gen este e-Bridge Re-Rite, un software de automatizare a multor operaţii de rutină legate de managementul documentelor(editare a documentelor originale, transmitere în reţea etc.).

Documentele complexe cum ar fi liste de preţuri, contracte, invitaţii, manuale pot fi acum editate, economisind foarte mult din timpul utilizatorilor. Cea mai nouă versiune a acestei soluţii include suportul pentru limba română!

Echipamentul Toshiba nu este doar o maşină ci devine un adevărat hub de comunicare în cadrul organizaţei – informaţiile pot fi transmise, accesate, modificate rapid şi cu costuri mai mici decât în cazul altor soluţii.

Multifuncţionalele din această categorie au opţiuni avansate de finishing, documentele fiind capsate, perforate, sortate, dimensionate sub forma de broşură, dobândind un aspect profesionist.

Inginerii Toshiba s-au gândit la toate atunci când au proiectat aceste echipamente – pentru a evita pierderile de productitate cauzate de lipsa tonerului, acesta poate fi alimentat chiar în timpul utilizării echipamentului.

Multifuncţionalele high-volume din noua generaţie sunt optimizate pentru Windows Vista, inclusiv folosind noile tipuri de fişiere XPS.

 

Echipamente Toshiba full -color

 

Realizate pe baza unor tehnologii 100% Toshiba, echipamentele full-color vin în întâmpinarea solicitărilor organizaţiilor care au nevoie de imprimare color de calitate.

Fabricarea multor componente in-house are drept rezultat eliminarea riscului de incompatibilitate între componentele echipamentelor.

Eforturile a peste 250 de ingineri au generat mai multe elemente de diferenţiere a produselor Toshiba:

 • ACS(Automatic Colour Selection) – recunoaşterea automată a originalelor color sau alb-negru, beneficiile fiind economia de timp şi costurile reduse(nu se printează originale alb-negru la costul paginilor color);

 • Slim PDF – optimizarea algoritmului de compresie a fişierelor imagine-text(reducerea de până la 10 ori a dimensiunilor fişierelor);

 • Display color reglabil pe înălţime(40grade);

 • Compoziţie nouă pentru toner, având ca rezultat claritatea imaginilor;

 • Diminuarea vibraţiilor în timpul funcţionării ca urmare a modificărilor la nivelul componentelor mecanismului de imprimare(cilindri, senzori etc);

 • Folosirea a peste 12.000 de Template-uri(colecţii de setări configurabile) astfel încât să reducă timpul necesar procesării documentelor;

 • Posibilităţi sporite de protejare a datelor procesate, echipamentele respectând riguroasele standarde ale US Defence Department;

 • Obţinerea certificării EAL3(ISO 15408) în ceea ce priveşte standardele de securitate;

 • e-BRIDGE Fleet Management System – o soluţie de management a parcului de echipamente, permiţând evidenţierea costurilor generate de activitate şi prevenirea unor situaţii care ar genera diminuarea productivităţii(lipsa tonerului, hârtiei, eventuale defecţiuni).

Toshiba facts

 • Înfiinţată în 1875(Tokyo Electric Company)
 • Inovaţii tehnologice
  • Primul PC mobil – 1985
  • Primul display TFT
  • Prima baterie Li-Ion
  • Primul procesor Pentium
 • Promotor protejării şi păstrării mediului
 • 1.5 milioane de multifuncţionale în funcţiune
 • 20 de milioane de utilizatori zilnici ai unei aplicaţii Toshiba de document management
ABONARE NEWSLETTER