APC by Schneider Electric încheie un parteneriat de distribuţie cu IT Smart Distribution

Bucureşti, 26 iulie 2012 — APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de alimentare electrică de siguranţă şi climatizare de precizie, a încheiat un parteneriat de distribuţie în Romania cu IT Smart Distribution. Astfel, întreg portofoliul de produse APC by Schneider Electric va putea fi achiziţionat şi prin reţeaua de parteneri IT Smart Distribution.

Soluţiile oferite de APC by Schneider Electric includ surse de tensiune neîntreruptibilă (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare şi administrare, precum şi arhitectura InfraStruxure™ – care integrează echipamente de infrastructură fizică, alimentare electrică, climatizare de precizie cu produse de monitorizare pentru facilitarea managementului unui centru de date, reducând, totodată, consumul de electricitate cu până la 30%.

Proiectate atât pentru utilizatorii casnici, cât şi pentru corporaţii, soluţiile APC îmbunătăţesc gradul de management, disponibilitate şi performanţă al reţelelor, echipamentelor electronice, industriale şi de comunicaţii.

Încheierea parteneriatului cu IT Smart Distribution, o companie tânără, dinamică şi cu un potenţial interesant, se înscrie în strategia de consolidare a canalului de distribuţie în România şi are ca scop creşterea accesibilităţii produselor APC by Schneider Electric pentru utilizatorul final”, declară Mirela Danciu, Vicepreşedinte IT Business, Schneider Electric România.

Parteneriatul dintre APC by Schneider Electric şi IT Smart Distribution reprezintă un pas important în diversificarea beneficiilor oferite partenerilor noştri. Prioritatea noastră este să le asigurăm acestora mai multă uşurinţă în a oferta soluţii customizate şi avantajoase pentru orice tip de cerere şi pentru orice categorie de utilizatori. Astfel, includerea produselor APC by Schneider Electric în portofoliul IT Smart Distribution reprezintă o mişcare strategică în extinderea gamei de produse şi un progres în consolidarea politicii companiei de a dezvolta parteneriate cu cele mai apreciate branduri IT&C la nivel mondial„, afirmă, la rândul său, Horia Chitu, Director General, IT Smart Distribution.

 

Despre APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, oferă produse, software şi sisteme destinate reşedinţelor, birourilor, centrelor de date şi mediilor industriale. Printr-un angajament strict în privinţa calităţii, APC oferă soluţii revoluţionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicaţii tehnologice critice şi industriale care sunt instalate şi întreţinute într-un mod exemplar de-a lungul întregii durate de viaţă.

www.apc.com

 

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 130 000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de peste 22.4 miliarde de euro în 2011, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile « să profite la maxim de resursele energetice ».

www.schneider-electric.com/ro

ABONARE NEWSLETTER