MBM Software

MBM Software

Fondata in 2005 cu statutul de companie privata cu raspundere limitata, MBM Software a tintit de la inceput zona de dezvoltare a solutiilor pentru managementul retelelor. In 2006, Reliable Assets si Reliable HelpDesk pot fi considerate unele dintre tehnologiile cu cea mai rapida dezvoltare de pe piata. Raspunzand la multe probleme ridicate de gestiunea activelor si cerintei pentru aplicatii helpdesk, aceste solutii i-au cucerit rapid pe partenerii si, de asemenea, pe clientii nostri prin complexitatea si caracteristicile lor. La inceputul anului 2007, a fost lansata o noua marca numita Reliable CRM, care contribuie la o mai buna relatie cu clientii si aduce performante mai bune in vanzari. In acelasi timp, primele doua produse au fost integrate din punct de vedere tehnic intr-un singur pachet. In decembrie 2007, MBM a inceput sa testeze agentul Reliable Assets pentru a putea rula sub noul sistem de operare: Microsoft Vista. De asemenea, pentru anul 2008 a fost proiectata o noua creatie. Aceasta a fost un avantaj major pentru integrarea brandului MBM, numita de asemenea si tehnologie „all-in-one”. Anii 2009-2010 au constituit un real succes datorat atat solicitarilor solutiilor CRM si Help Desk de tot mai multi clienti , marindu-se astfel lista utilizatorilor de produse marca MBM.

Viziunea MBM Software este sa satisfacem toate cerintele clientilor. Furnizarea celei mai bune tehnologii care sa acopere nevoile specifice reprezinta un aspect care satisface partenerii nostri. Prin integrarea acestei viziuni in munca noastra vom putea avea parte de o experienta provocatoare.

Cele mai valoroase si fiabile active ale companiei noastre sunt cei cu care lucram. Personalul competent si experimentat este disponibil pentru proiecte de mare complexitate.

ABONARE NEWSLETTER