LENOVO: un nou dispozitiv Think si noi servicii de business

LENOVO: un nou dispozitiv Think si noi servicii de business

Lenovo a prezentat, in cadrul evenimentului Tech World Transform, o noua serie de dispozitive si servicii pentru companii care sustin transformarea mediului de business.

Noul ThinkStation P320 Tiny ofera certificare Independent Software Vendor (ISV) pentru a asigura faptul ca aplicatiile de importanta critica ale clientilor ruleaza fara probleme pe un dispozitiv incredibil de mic, cu un volum de doar un litru. ThinkStation P320 Tiny este, astfel, cea mai mica statie grafica cu certificare ISV din lume[1]!

In conditiile in care statiile grafice devin o investitie tot mai valoroasa din punct de vedere imobiliar, este necesar ca acestea sa fie la fel de adaptabile si performante in orice spatiu. ThinkStation P320 Tiny foloseste la maximum spatiile mici si ofera puterea pe care o astepti de la o statie grafica. Usor de configurat si compatibila cu accesoriile Lenovo ThinkCentre Tiny, P320 Tiny se foloseste de puterea oferita de cele mai noi procesoare Intel® Core si se bazeaza pe placa grafica NVIDIA® Quadro® Graphics pentru a atinge certificarea ISV si pentru a livra performanta solicitata de o gama de aplicatii profesionale.

Noua oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) se concretizeaza sub forma unui abonament complet personalizabil, cu pret fix, care combina elementele hardware si serviciile intr-o singura solutie. Conceput pentru a elimina efortul de cumparare, transportare si administrare a echipamentelor IT, PCaaS imbunatateste eficienta ciclului de viata al produsului si reduce costul total de proprietate.

Noile generatii de angajati  sunt tot mai familiarizati cu tehnologia si incep sa prioritizeze flexibilitatea dispozitivelor si mobilitatea in mediul de lucru; organizatiile isi adapteaza modul in care abordeaza si administreaza tehnologia disponibila la locul de munca. Orientarea catre echipamente IT agile, Choose Your Own Device si sinergia dispozitivelor multiple modeleaza viitorul nostru intr-un concept de personalized computing. PC as a Service (PCaaS) raspunde astfel la aceasta schimbare de mentalitate prin simplificarea finantarii, a transportului, a managementului si a procesului de radiere a echipamentelor IT, prin integrarea acestora intr-o singura solutie configurabila, cu un pret lunar fix.

Atat ThinkStation P320 Tiny, cat si Lenovo PC as a Service sunt disponibile in acest moment. Mai multe detalii legate de recentele lansari sunt disponibile pagina producatorului.

[1]Măsurători interne Lenovo comparate cu alte stații grafice certificate ISV din industrie
ABONARE NEWSLETTER