Lenovo lanseaza modelele Y700 si Y900, dispozitive de inalta performanta pentru gaming

Lenovo lanseaza modelele Y700 si Y900, dispozitive de inalta performanta pentru gaming

Lenovo prezinta in Romania seria de produse Y700 si Y900 dedicate pasionatilor de gaming. Produsele din seria Y au cele mai rapide procesoare disponibile, cea mai recenta tehnologie grafica 3D, ecrane cu rezolutie mare si o performanta audio comparabila cu cea din studiourile de inregistrari. Printre dispozitivele concepute de Lenovo se numara laptoprle Lenovo Ideapad Y700, disponibil in doua variante, cu diagonala de 15 si 17 inci, Lenovo Ideapad Y900 si desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 si Lenovo Ideacentre Y900.

Domeniul jocurilor PC inregistreaza in prezent o renastere: analistii estimeaza ca piata va creste pana la 35 de miliarde de dolari pana in 2018, partial datorita elementelor de grafica superioara si puterii de procesare, dar si datorita expansiunii uriase a peisajului eSports si a jocurilor gratuite. Pentru a satisface acest apetit in crestere, lansam patru noi dispozitive in cadrul gamei Y din familia de dispozitive pentru jocuri concepute cu o performanta inalta si portabilitate pentru pasionatii de jocuri. Acestia vor dori sa arunce o privire sub carcasa noului Lenovo Ideapad Y900, special construit pentru a le oferi o experienta captivanta totala fie ca sunt lipiti de scaunul de acasa, fie in „barlogul” unui prieten. Bucurati-va de o crestere brusca a performantei beneficiind de mai multa putere CPU, mai multa memorie si elemente grafice GFX imbunatatite cu o singura apasare a butonului turbo. Cu un procesor Intel Core i7 K-series de generatia a 6-a, placa video NVIDIA® GTX 980M si o tastatura iluminata in mai multe culori, acest laptop cu ecran de 17 inci este pregatit pentru cele mai duri lupte virtuale.

Lenovo Ideacentre Y900 este o statie de gaming gata de competitie, care integreaza un procesor de generatia a 6-a Intel Quad-Core i7 k-series si placa video Intel NVIDIA GeForce GTX 940 de 4 GB.

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil in doua variante, de 15 si 17 inci si este un model care vine cu functii imbunatatite. Dispozitivul integreaza procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generatia a 6-a care ofera o performanta incredibila si eficienta energetica, avand o placa grafica NVIDIA GTX 950M, spatiu de stocare de 1TB si difuzoare stereo optionale JBL® pentru performante serioase.

Lenovo Ideacentre Y700 dispune de un procesor de pana la generatia a 6-a Intel Quad-Core i7 si placa video NVIDIA GeForce GTX 970, sistem audio 7.1 Surround Sound cu Dolby Home Theater pentru o experienta audio surprinzatoare.

ABONARE NEWSLETTER