Lenovo castiga 6 premii iF pentru designul produselor sale

Lenovo castiga 6 premii iF pentru designul produselor sale

Lenovo a castigat recent 6 premii iF in cadrul decernarii premiilor pentru excelenta in design comercial.

Mai important decat numarul in sine de premii, este faptul ca acestea vin din partea unei autoritati in domeniu si sunt asociate unor produse din game diferite,” mentioneaza David Hill, Vicepresedinte si Chief Design Officer in cadrul diviziei Lenovo pentru PC-uri si echipamente smart.

Produsele castigatoare sunt:  laptopul convertibil ThinkPad X1 Yoga  – standard recunoscut pentru mediul de business, portabilul convertibil Yoga 720 din gama consumer, IdeaCentre 610S  – un hub compact pentru entertainment-ul casnic, PC-urile dedicate zonei de gaming IdeaCentre Y710 Cube certificate VR-ready si IdeaCentre AIO Y910 si noul dispozitiv de stocare securizata Lenovo Smart Storage.

De 64 de ani, iF International Forum Design GmbH organizeaza anual una din cele mai apreciate competetitii de design: iF DESIGN AWARD. Recunoscut, la nivel mondial, ca un simbol al excelentei in materie de design, iF DESIGN AWARD inregistreaza anual peste 5,000 participanti, din peste 70 de tari.

Premiile iF adreseaza 3 categorii de design: creativ, corporatist si universitar. Categoria creativa include cea mai larga gama de produse: design de produs si cel comercial, design interior si exterior, arhitectura si publicitate.

Acest rezultat extraordinar a fost posibil doar datorita echipei noastre de designeri talentati care gandesc si dezvolta toate inovatiile de design, care pot insemna schimbari de forma, functii sau emotii, plecand de la asteptarile clientilor . Pentru noi, designul nu inseamna doar punerea in concepte a unor idei absracte si transpunerea lor in realitate. Fiecare detaliu de design pleaca de la nevoile utilizatorului; acestea sunt cele care ne ghideaza pentru a gasi un echilibru cat mai aproape de perfectiune intre forma si functii,” adauga David Hill.

In prezent, Lenovo se afla pe locul 7 in clasamentul general iF, atat la categoria creativa cat si la cea corporatista, fiind altfel cel mai sus clasat mare producator de laptop-uri si PC-uri.

Detalii complete legate de produsele Lenovo premiate iF, gasiti pe site-ul producatorului:
ThinkPad X1 Yoga
IdeaCentre 610S
IdeaCentre Y710 Cube
IdeaCentre AIO Y910
Yoga 720
Lenovo Smart Storage

Clasamentul general iF este disponibil pe pagina oficiala, AICI.

ABONARE NEWSLETTER