Despre Kyocera

Kyocera, cu o traditie de 50 de ani, este una din cele mai mari companii producatoare de ceramica de inalta clasa, panouri solare, componente electronice, telefoane mobile si echipamente de birou.

Kyocera este prezenta in peste 15 tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si are o retea de distributie in peste 60 de tari.

Kyocera este rezultatul fuzionarii a doua dintre cele mai inovative companii in ceea ce priveste managementul documentelor. In 2000, prin fuziunea celor doua companii – Kyocera si Mita – s-a initiat o restructurare globala care a accelerat convergenta sistemelor de document management in retea. Inovatiile tehnologice au pozitionat compania Kyocera, pe piata cu echipamente fiabile si competente care permit un cost de tiparire pe pagina mai mic.

Produsele Kyocera ofera solutii complete avand o gama de produse avansate, usor de utilizat, cu un cost de utilizare extrem de redus (TCO) si fiabilitate de inalta clasa. Metodelor de productie ale produselor Kyocera sunt concepute special pentru protejarea mediului inconjurator.

In prezent solutiile si produsele Kyocera sunt distribuite in Romania prin IT Bright Solutions.

Diferiti prin tehnologie

Profesionalism si calitate la cele mai mici costuri de tiparire

Imprimantele Kyocera Mita sunt echipamente profesionale, care se diferenţiază pe piaţă prin tehnologia proprie, numita ECOSYS, care reduce substanţial costul total de exploatare a echipamentelor oferind reducerea costurilor si cresterea performatei.

Costul total de exploatare (TCO) include toate costurile directe (preţul de achiziţie) şi indirecte (costurile de întreţinere, de înlocuire a consumabilelor (cilindru, toner, developer), costurile hârtiei, energiei, costurile de instruire a utilizatorilor).

Primul cilindru din siliciu amorf

Cilindru obisnuit * 100 = cilindru Ecosys de la Kyocera

Tehnologia unica Ecosys extinde durata de viata a cilindrilor la 3 ani, singurul consumabil fiind tonerul, developerul fiind incorporat. Inovatia tehnologiei consta intr-un cilindru din siliciu amorf, care extinde durata de viata pana la 100.000 pentru echipamentele cu volume medii si mici, iar pentru echipamentele cu volume mari de imprimare au cilindri pana la 500.000 de pagini A4.

Singurul consumabil – tonerul

Inovatia Kyocera in materie de toner se numeste Ecotone. Tonerul contine mici particule ceramice care ii confera cilindrului o durata de utilizare dubla fata de celelalte consumabile de pe piata. Forma circulara a noilor particule de toner ofera pentru toate modelele noi o rezolutie de 1200x1200dpi, ce ofera documentelor o calitate superioara de printare.

Prescribe – un software ideal pentru aplicatiile de printare

Implementat tuturor modelelor de imprimante si multifunctionale Kyocera PRESCRIBE – limbajul de programare unic dezvoltat de Kyocera, cu ajutorul caruia pot fi create, stocate în memoria imprimantei si accesate electronic forme, macro-uri, logo-uri, semnaturi electronice.

Gama de produse

Imprimante alb-negru si color laser

Orice imprimanta ati alege din gama de produse Kyocera, cu siguranta veti avea cel mai mic pret de tiparire pe pagina. Pentru orice tip de grupuri de utilizatori, imprimantele sunt solutia perfecta prin maximizarea duratei de viata la consumabile prin tehnologia Ecosys. Cu o memorie standard si optionala, veti beneficia de o procesare rapida a documentelor indiferent de dimensiuni. Imprimantele sunt versatile in ceea ce priveste gama variata a mediilor de tiparire – hartie, plicuri, etichete, calc, etc. Garantarea cilindrului 3 ani reprezinta expresia calitatii inalte si a fiabilitatii Kyocera. BERTL a conferit imprimantelor Kyocera premiul “Most Cost-Effective Printer Technology”.

Multifunctionale Kyocera

Cu ajutorul multifunctionalelor Kyocera, obtineti documente ce nu vor fi trecute cu vederea si imbunatatiti eficienta in biroul dvs. Puteti sa va configurati multifunctionalul in functie de nevoile companiei dvs, de la posibiltatea scanarii color pana la o gama variata de optiuni pentru finisarea documentelor. Datorita desing-ului flexibil si a incorporarii componentelor long-life marca Kyocera, multifunctionalele va vor aduce garantat profit acum si in viitor.

Tehnologia Kyocera, va ofera monitorizarea si controlul permanent al consumabilelor – toner, hartie.

Premii

Calitatile produselor Kyocera au fost recunoscute prin premiile primite din partea organizatiilor independente cu expertiza in domenul echipamentelor de birou – BERTL si Buyers’ Laboratory Inc.

Imprimantele Kyocera si aplicatia CD-PEC sau cum putem alege cea mai buna imprimanta

Daca nu esti specialist este usor sa gresesti in alegerea unei imprimante. Un nespecialist va lua in calcul pretul imprimantei ca un criteriu extrem de important. Un specialist se va uita cu precadere la costul de exploatare, pentru ca pretul platit intr-o exploatare de 4-5 ani a unei imprimante poate depasi de 4 ori pretul dee achizitie…

PEC (Printer Economy Check) este un software de analiza pentru alegerea unei imprimante. PEC te ajuta sa iei decizii la fel ca un specialist, tinand cont de: volumul lunar de lucru, costul consumabilelor si durata de viata a acestora. Doar in cateva minute poti face o analiza corecta care te poate ajuta sa-ti reduci costurile de tiparie cu pana la 40%.

Aplicatia PEC permite calcularea costurilor reale a imprimantei, indiferent de producator sau de model. Se pot realiza prognoze a costurilor pentru anumite perioade sau anumite volume de tiparire. Cu acest instrument, fiecare utilizator poate face o analiza comparativa intre imprimante, indiferent de marca.

In prezent solutiile si produsele Kyocera sunt distribuite in Romania prin IT Bright Solutions.

 

ABONARE NEWSLETTER