IT SMART Distribution – noul distribuitor de produse și soluții EG în rețeaua HP România

Bucureşti, 26 februarie 2013 – Începând cu luna februarie a acestui an, compania IT SMART Distribution a devenit distribuitor autorizat HP pentru produsele si soluţiile EG. Noul distribuitor se alătură reţelei de companii cu ajutorul cărora HP România acoperă cerinţele clienţilor de pe întreg teritoriul ţării.

Prin intermediul unei echipe profesioniste de vânzări consultative, care are la activ peste 12 ani de experienţă în dezvoltarea de proiecte şi soluţii de infrastructură, IT SMART Distribution va pune la dispoziţia clienţilor diagnoză şi consultanţă de specialitate pentru a identifica nevoile tehnologice specifice activităţii acestora, dar şi pentru a găsi soluţiile HP care să răspundă cel mai eficient acestor cerinţe.

“Categoriile de produse furnizate de HP, din care fac parte servere, storage si retelistica, dar şi echipamente de imprimare şi computere, completează perfect portofoliulcompaniei noastre”, spune Mona Curceanu, Director Vânzări şi Marketing, IT SMART Distribution. “Prin această nouă colaborare, ne propunem să oferim clienţilor noştri o gamă completă de produse, pentru care avem competenţe atât de presales, cât şi de consultanţă în vânzări”, adaugă aceasta.

“IT SMART Distribution completează, cu profesionalism şi o bună cunoaştere a pieţei, reţeaua de parteneri de distribuţie pe care o avem la nivel naţional”, declară Irinel Ilie, EG Indirect Manager ”Suntem siguri că, împreună vom consolida prezenţa HP în România şi vom putea oferi clienţilor noştri cele mai moderne şi mai inovatoare tehnologii din portofoliul global al companiei”, adaugă aceasta.

IT SMART Distribution va distribui produse şi soluţii HP EG [servere, storage, networking, storage şi servicii] şi este autorizat să acorde consultanță tehnologică de specialitate companiilor de orice mărime şi să planifice, să realizeze şi să implementeze soluţii complexe pentru acestea.

Despre IT Smart Distribution
IT SMART Distribution a fost  înfiintata în aprilie 2012,fiind rezultatul pasiunii pentru afacerea de distribuție IT. A reuşit perfomanța ca, în numai câteva luni de la lansare, să construiască o echipă completă, să dezvolte o rețea extinsă de parteneri şi de furnizori,precum şi un pachet complet de servicii cu valoare adăugată.

Despre HP
HP creează tehnologie cu impact relevant asupra oamenilor, companiilor, guvernelor şi societăţii în ansamblu. HP, cea mai mare companie de tehnologie din lume, oferă clienţilor săi un portofoliu extins de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii şi infrastructură IT aflate la convergenţa dintre cloud şi conectivitate, generând experienţe fluide şi sigure pentru o lume conectată. Mai multe informaţii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile pe https://www.hp.com.

ABONARE NEWSLETTER