IT SMART Distribution incheie cu succes anul 2012

Miercuri, 12 decembrie 2012 – Dupa numai 7 luni de activitate, IT SMART Distribution a livrat peste 5000 de comenzi catre reteaua de parteneri si a incheiat 7 parteneriate strategice cu furnizori IT de top.

“Pentru primul an, ne-am stabilit niste obiective clare care sa ne ghideze activitatea de zi cu zi. Suntem extrem de multumiti ca incheiem anul 2012 cu toate obiectivele calitative realizate: o retea nationala de peste 500 de reselleri IT, 7 furnizori de top brand A si o echipa completa de profesionisti,” declara Horia Chitu, Director Executiv, IT SMART Distribution.

IT SMART Distribution fost infiintata in aprilie 2012. Primele branduri aduse in portofoliu au fost Toshiba, APC, Epson si D-link, au urmat apoi Kyocera si Microsoft, iar in luna noiembrie HP. Compania isi propune sa largeasca in mod inteligent portofoliul de furnizori pentru a putea astfel sa isi sustina cat mai corect partenerii de business – atat pe reselleri, cat si pe furnizori.

“In contextul in care intreaga economie si, implicit, piata IT este ‘in expectativa’ iesirii din recesiune, schimbarile si deciziile strategice se realizeaza mai dificil. Ne ajuta faptul ca membrii echipei au o experienta vasta in domeniu si ne place sa credem ca putem folosi situatia economica in avantajul nostru si al partenerilor nostri,” declara Horia Chitu, Director Executiv, IT SMART Distribution.

In prezent, IT SMART Distribution are o echipa completa de 15 angajati, care asigura fluenta activitatilor zilnice de vanzari, presales, marketing, consultanta si logistica, si si-a propus sa incheie anul 2012 cu o cifra de afaceri de 6.000.000 euro, ceea ce ar pozitiona compania in topul distribuitorilor IT din Romania. Compania are actionariat romanesc in procent de 100%.

ABONARE NEWSLETTER