IT Smart Distribution devine partener de distribuție al HP România

Începând cu 1 noiembrie 2012, IT Smart Distribution este noul distribuitor al HP România, alăturându-se astfel rețelei de distribuitori prin care compania își comercializează produsele și serviciile pe teritoriul țării.

IT Smart Distribution oferă clienților săi o gamă largă de computere, laptopuri și desktop-uri din portofoliul HP, alături de soluții integrate și servicii.

„Am ales IT Smart Distribution ca partener pentru a le oferi clienților noștri din toată țara acces facil la întreaga gamă de produse HP”, declară Tiberiu Dobre, Country Manager PPS HP România. “Ne propunem ca prin includerea IT Smart Distribution in reteaua noastra de distribuitori, să ne extindem prezenţa şi să ajungem cât mai aproape de companiile care au nevoie de soluțiile noastre”, mai precizează acesta.

„IT Smart Distribution își propune să contribuie la creșterea eficienței afacerii clienților săi și la reducerea costurilor acestora”, afirmă Horia Chitu, Director General IT Smart Distribution. „Parteneriatul cu HP România ne permite să le oferim un portofoliu vast de produse și servicii de cea mai bună calitate”, adaugă Horia Chitu.

IT Smart Distribution se adresează atât integratorilor naţionali, cât și resellerilor dedicați soluțiilor pentru IMM-uri şi dezvoltatorilor de soft. Cu o echipă de elită formată din specialişti cu experienţă de peste 10 ani în acest domeniu și cu o rețea de 400 de parteneri activi cu prezență în toate zonele geografice din țară, IT Smart Distribution îşi propune să devină unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profil din România.

Despre HP

HP creeazã tehnologie cu impact relevant asupra oamenilor, companiilor, guvernelor ş societãţii în ansamblu. HP, cea mai mare companie de tehnologie din lume, oferã soluþii clienţilor sãi prin intermediul unui portofoliu extins de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii şi infrastructură IT. Mai multe informatii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile pe https://www.hp.com.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa hp.com.ro

ABONARE NEWSLETTER