Inovatii Lenovo la Tech World 2017

Inovatii Lenovo la Tech World 2017

Pe 20 iulie, la Shanghai, s-a desfasurat Lenovo Tech World 2017, ocazie cu care producatorul a prezentat cele mai noi dispozitive, bazate pe Inteligenta Artificiala (AI).

Noile produse concept urmeaza viziunea companiei de a construi un viitor inteligent bazat pe tehnologii de ultima generatie. Dispozitivele bazate pe cloud – ca PC-urile, tabletele, boxele inteligente, televizoarele inteligente, AR/VR – aduc continut, servicii si experiente de utilizare noi pentru cei care le folosesc.

Iata doar cateva dintre dispozitivele expuse la Tech World 2017:
CAVA – un nou tip de asistent digital. Bazat pe recunoastere faciala de profunzime si intelegerea limbajului natural, CAVA permite administrarea evenimentelor din calendar si setarea de remindere bazate pe comportamentul utilizatorului. In plus, CAVA poate intelege sensul unui mesaj si poate face recomandari pe baza lui (de exemplu, cand sa se plece catre o intalnire ca sa se ajunga la timp, avand in vedere conditiile de trafic).

daystAR – un display optic cu unitate de procesare grafica independenta si lentile cu grad de vizualizare de 40 de grade. daystAR are aplicabilitati in mai multe industrii printre care in servicii ca: Multiplayer Interaction, Cloud Object Recognition si Remote Assistance 3D Content Manager. In plus, utilizatorii pot scana, incarca si edita continut 3D prin intermediul platformei.

SmartVest – promite o administrare mai buna a sanatatii cardiace. Acest accesoriu de imbracaminte incoporeaza 10 senzori in materialul textil al vestei ECG care au scopul de a monitoriza activitatea cardiaca. SmartVest identifica anomaliile cardiace ca tahicardia si fibrilatiile si poate analiza pulsul si afisa alerte atunci cand activitatea cardiaca pune in pericol sanatatea.

Platforma Xiaole – o inovatie in domeniul relatiei cu clientii. Platforma invata din interactiunile cu clientii si ofera o experienta personalizata pentru utilizatori. Astfel, platforma poate rezolva, de exemplu, dificultatile tehnice cu care utilizatorii se confrunta cand folosesc un dispozitiv.

SmartCast+
– o boxa interactiva inteligenta. SmartCast+ recunoaste sunete, obiecte si livreaza experiente AR, ceea ce poate transforma invatarea intr-o experienta imersiva si interesanta (spre exemplu, copiii pot sa proiecteze imaginile si subtitrarea din cadrul unei lectii pe care o invata).

Lenovo Yoga Book (cu sistem de operare Windows) a fost lansat in doua variante noi de culoare: Ruby Red si Pearl White. Detalii despre disponibilitate si pret vor fi oferite de catre producator in curand, in functie de regiune.

ABONARE NEWSLETTER