DESKTOP-URI Hewlett Packard

DESKTOP-URI Hewlett Packard

Este timpul sa va ganditi la computerul de birou ca la un dispozitiv subtire si atractiv. Aspectul distinctiv al desktop-urilor All-in-One de se remarca printr-un design modern, iar performantele HP de incredere va vor oferi experiente de neuitat.
Desktopurile HP oferite de IT Smart sunt clasificate in:

  1. Statii SMB
    Sunt statii pentru companii mici si medii. Structurate eficient pentru a economisi spatiu si energie, statiile HP SMB incap perfect in aproape orice spatiu de lucru.
  2. Statii desktop business
    PC-urile sunt concepute pentru a gestiona cerintele oricarui mediu de afaceri. Sunt statii business prin care veti beneficia de o securitate puternica, productivitate imbunatatita, viteza de lucru rapida, dar si un software de gestionare din clasa business care reduce timpul de interventie a personalului IT.
  3. Statii grafice

Configurati-va singur statia grafica cu ajutorul Configuratorului HP

Statiile grafice HP va ofera performanta dorita, configurabilitate simpla si o functionare silentioasa.

Statiile grafice accepta solutii de stocare de cel mai inalt nivel, asigurand un upgradare in pas cu tehnologiile noi. Garantia este standard de 3 ani, dar poate fi extinsa pana la 5 ani, oferindu-va asfel siguranta si confort in utilizare. Au surse de alimentare cu eficienta de pana la 90%, fiind eco friendly.

ABONARE NEWSLETTER