Hewlett Packard

Hewlett Packard

HP este o companie de tehnologie care îşi desfăşoară activitatea în peste 170 de ţări din întreaga lume. Are la bază dezvoltarea de tehnologie şi servicii care pot ajuta oamenii şi companiile să-şi rezolve problemele şi provocările, să-şi realizeze posibilităţile, aspiraţiile şi visele. Aplică gândirea şi ideile noi pentru a crea prin tehnologie experienţe mai simple, fiabile şi valoroase, îmbunătăţind continuu modul în care clienţii noştri trăiesc şi muncesc.

Nicio altă companie nu oferă un portofoliu de produse tehnologice atât de complet ca HP. Furnizează oferte de infrastructură şi de afaceri care cuprind de la dispozitive manuale la unele dintre cele mai puternice instalaţii de supercomputere din lume. Oferă consumatorilor o gamă largă de produse şi servicii, de la Data center la divertismentul digital, de la tehnica de calcul la imprimarea la domiciliu.
HP Romania, în 1997, a devenit oficial subsidiara locală a celei mai mari companii de tehnologie din lume. HP Romania funcţionează ca o filială deplină şi operează cu o reţea numeroasă de parteneri de pe pieţe multiple, în sectorul public, servicii financiare, telecomunicaţii, energie, industrie şi altele.
HP este lider de piața în tehnologii esențiale pentru conducerea cu succes a afacerilor din zilele noastre – servere, sisteme tolerante la erori, soluții de stocare, echipamente de rețelistică, software pentru managementul rețelei, soluții de tipărire și prelucrare a imaginilor, precum și computere personale.
HP oferă valoare adăugată clienților săi, asigurându-le stabilitate și securitate în mediul lor IT, maximă flexibilitate, susținere în rezolvarea problemelor apărute, precum și în reducerea costurilor totale de operare.

HP creează tehnologie cu impact relevant asupra oamenilor, companiilor, guvernelor şi societăţii în ansamblu. HP, cea mai mare companie de tehnologie din lume, oferă soluţii clienţilor săi prin intermediul unui portofoliu extins de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii şi infrastructură IT. Mai multe informatii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile pe https://www.hp.com.

Obiectivele HP au călăuzit compania în conducerea afacerilor începând chiar din 1957, când au fost redactate pentru prima oară de co-fondatorii Bill Hewlett şi Dave Packard.

“Este necesar ca oamenii să lucreze împreună pentru a atinge obiective comune şi pentru a evita să lucreze în direcţii diferite, dacă se doreşte atingerea celui mai înalt nivel de eficienţă şi succes.”

– Dave Packard

ABONARE NEWSLETTER