Networking Hewlett Packard Enterprise

Networking Hewlett Packard Enterprise

In prezent, infrastructura IT constituie o resursa critica, avand un rol extrem de important in activitatea curenta a companiilor. Hewlett Packard Enterprise a investit in tehnologie si solutiile de networking ofertate astfel incat sa fie alegerea sigura si cea mai buna intr-o era a tehnologiei in care toata lumea se asteapta la conectivitate continua, imediata si rapida.

Gama de produse acopera necesititatile de switch-ing, wireless, routing, security, management de retea si pun la dispozitie tehnologii noi si pregatite pentru necesitatile actuale ale companiilor: BYOD, DVPN, SDN, Openflow.

Switch-urile Hewlett Packard Enterprise acopera o larga paleta de necesitati raspunzand celor mai exigente cerinte de performanta, fiabilitate si caracteristici care ajuta la reducerea complexitatii.

Echipamenele wireless Hewlett Packard Enterprise se pot folosi in solutii de retea wireless 802.11n care ofera acces, management si securitate pentru mediul flexibil si in schimbare a necesitatilor afacerilor moderne.

Gama de securitate si routare Hewlett Packard Enterprise raspunde exigentelor actuale ale mediului informational si ofera o paleta variata si robusta de produse si solutii.

ABONARE NEWSLETTER