LAPTOPURI Hewlett Packard

LAPTOPURI Hewlett Packard

Laptopurile HP combina puterea unei statii de lucru cu mobilitatea unui computer portabil.
Gama de laptopuri este completa, oferind solutii pentru fiecare segment de utilizatori:

1. Laptop-uri SMB
Laptopurile SMB ofera mobilitatea esentiala a unor computere portabile la un pret convenabil.
Laptopurile HP beneficiaza de ultimele tehnologii, capabilitati wireless si instrumente multimedia esentiale. Carcasele durabile protejeaza caracteristicile performante ale laptopului.

2. Laptop-uri business
Fiti productiv la birou sau pe teren. Profitati de nivelul inalt de procesare si de grafica superioara, de scalabilitatea simpla si de conectivitatea extrem de rapida ale laptopurilor HP de business.
Laptopurile business fiind optimizate pentru Windows 8 Pro si avand caracteristici de securitate pentru protectie suplimentara, aceste laptopuri se adreseaza pentru segmentului IMM-uri.

3. Statii grafice mobile
Configurati-va singur statia grafica cu ajutorul Configuratorului HP
Statiile grafice mobile HP sunt combinatia perfecta intre mobilitate si cost.
Statiile grafice de nivel de baza de la HP inglobeaza performanta, caracteristicile si fiabilitatea unei statii grafice la pretul unui PC de birou.

4. Laptop-uri ultraportabile
Clasa de laptop-uri ultraportabile se evidentiaza prin caracteristicile inovatoare de performanta, securitate si maniabilitate ale acestuia, care va ajuta sa finalizati cele mai dificile lucrari.
Ideal pentru specialistii mobili care au nevoie de cele mai bune notebook-uri pentru afaceri din aceasta clasa, robuste, cu performante grafice si de sistem imbunatatite intr-un mediu IT gestionat

ABONARE NEWSLETTER