FILM SI FOTOGRAFIE DE ARTA CU EPSON

FILM SI FOTOGRAFIE DE ARTA CU EPSON

Epson participa in luna august la festivalul international de arte vizuale ”Vama sub lumini de Oscar” (VSLO), prin realizarea de proiectii de film, dar si prin imprimarea expozitiilor foto din cadrul evenimentului.

Proiectiile vor fi realizate cu echipamentul EB-G6900WU, care reda imagini de cea mai buna calitate datorita tehnologiei 3LCD incorporate si a luminozitatii ridicate atat pe alb, cat si pe culoare (Colour Light Output) de 6000 de lumeni.

Totodata, Epson a sustinut tiparirea, pentru expunerea la VSLO, a expozitiilor lui Chris Suspect, renumit fotograf american, invitat special al editiei de anul acesta a VSLO, dar si pe ale fotografilor romani Steluta Popescu si Vlad Cioplea. Fotografiile au fost realizate pe hartie Epson Enhanced Matte Posterboard, in format A2+ si A3+, cu un model predecesor al imprimantei Epson SureColor SC-P9000, in laboratorul foto Kodex.

Echipamentele Epson dedicate pasionatilor de fotografie si diverse tipuri de hartie fotografica au putut fi testate in cadrul seminarului „Redefinirea limitelor in fotografia de peisaj”, sustinut de Cornel Lazia pe 21 august 2017.

In plus castigatorul trofeului „Vama sub lumini de Oscar” va fi premiat de EPSON cu imprimarea unui portofoliu de 10 lucrari in format A3+, la calitate foto profesionala, pentru organizarea unei expozitii proprii.

VSLO se afla la cea de-a saptea editie si insumeaza peste 25.000 de vizitatori din care 3400 de participanti la cursuri si concursuri; festivalul aduna peste 130 de vernisaje de fotografie si 24 de filme de scurt-metraj si documentare realizate pe parcursul festivalului. Pentru mai multe detalii, accesati pagina festivalului.

ABONARE NEWSLETTER