EPSON se extinde

EPSON se extinde

Seiko Epson Corporation a anuntat recent incheierea lucrarilor de constructie a celei mai avansate fabrici, cu scopul cresterii productiei de imprimante cu jet de cerneala, dar si a celei de videoproiectoare 3LCD in fabrica deja existenta din Philippine.

Epson detine deja facilitati de productie pentru imprimante inkjet si videoproiectoare in China, Indonezia si Philippine, insa in contextul cresterii cererii pentru aceste categorii de echipamente, a decis suplimentarea capacitatilor de productie.

Epson, producatorul de videoproiectoare numarul 1 la nivel global de 16 trimestre consecutiv, va putea creste, astfel, substantial productia de echipamente de proiectie. Divizia ”Visual communications” inregistreaza o crestere constanta a vanzarilor in contextul cererii de videoproiectoare business, educationale, dar si pe segmentul comercial, cu precadere in pietele emergente.

Din 2015 pana in prezent Epson a investit 143 de milioane de dolari pentru extinderea fabricilor existente cu cele mai moderne si tehnologizate linii de productie. Noua fabrica a fost construita respectand cele mai exigente reglementari de protectie a mediului si are un sistem solar de generare de energie cu o capacitate de aproximativ 3,000 kWh.

ABONARE NEWSLETTER