Epson România semnează parteneriatul de distribuţie cu IT Smart Distribution

Bucureşti, 7 noiembrie 2012 – Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, anunţă semnarea parteneriatului cu IT Smart Distribution, care devine unul dintre distribuitorii brandului la nivel naţional.

Parteneriatul Epson – IT Smart Distribution are ca obiect distribuţia imprimantelor şi a multifuncţionalelor Epson (business inkjet, inkjet, laser), a consumabilelor, a imprimantelor foto profesionale, a scannerelor destinate utilizatorilor individuali, companiilor sau fotografilor, a imprimantelor matriceale, precum şi a proiectoarelor Epson din gamele business, educaţional şi home cinema. 

IT Smart Distribution este o companie nou înfiinţată pe piaţa de distribuţie IT&C din România care îşi propune să acopere un portofoliu de produse şi servicii premium, contribuind astfel lacreşterea eficienţeiafacerii clienţilor şi la reducerea costurilor acestora.

„IT Smart Distribution este un distribuitor cu un potenţial ridicat, datorită unei echipe dedicate, capabilă să înţeleagă necesităţile unei pieţe dinamice, din ce în ce mai orientată către soluţii care pot oferi clienţilor cele mai bune rezultate la costuri reduse” a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria. „Suntem convinşi că acest parteneriat oferă brandului Epson un plus de prezenţă pe piaţa IT la nivel naţional, oferindu-ne posibilitatea de a adapta oferta de produse la aşteptările clienţilor noştri” adaugă domnia sa.

Ghidaţi de principala noastră valoare – parteneriatul – echipa noastră se dedică total dezvoltării şi menţinerii relaţiilor de succes pe termen lung atât cu clienţii nostri, cât si cu furnizorii de produse şi soluţii” a declarat Horia Chitu, Director General IT Smart Disctribution. „Viziuneanoastră estede afi cel mai bundistribuitorcu valoare adăugatăîn România”.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Epson vizitaţi pagina web www.epson.ro.

Despre Epson

Epson este lider internaţional în domeniul inovaţiei şi al prelucrării imaginilor, care se dedică depăşirii viziunii clienţilor din toată lumea prin tehnologiile sale compacte, eficiente energetic şi de înaltă precizie, cu o gamă de produse care cuprinde de la imprimante şi proiectoare 3LCD pentru companii şi utilizatori casnici, până la senzori şi alte microdispozitive.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul în Japonia, Grupul Epson are peste 78.000 de angajaţi în 99 de companii din toată lumea şi se mândreşte cu contribuţiile sale continue în slujba mediului înconjurător şi a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea.

https://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forţă de muncă de 1.594 de angajaţi, vânzările Epson Europe în anul financiar 2010 au fost de 1.583 milioane de euro. https://www.epson.eu

ABONARE NEWSLETTER