EPSON: noi modele de proiectoare laser entry-level

EPSON: noi modele de proiectoare laser entry-level

Epson a anutat recent o noua gama de proiectoare laser 3LCD, destinata in special mediului educational si salilor de conferinta. Astfel, producatorul a anuntat lansarea a 5 noi modele (EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U si EB-L400U) care vor acoperi necesitatile unui echipament de 4500-6000 lumeni si vor inlocui modelele anterioare cu lampi.

Cele 5 noi modele promit un aspect compact si un design modern, fiind de altfel si mai usoare decat alte produse cu luminozitate similară.

Noile modele vor avea un set complet de caracteristici, de la nivel de baza pana la atribute extrem de specializate (inclusiv conectivitate HDBaseT, duplicarea ecranului si deplasarea lentilei) cu variatii implicite de pret.

Disponibile ca aspect pe non-culoarea alba (exceptie facand modelul superior EB-L615U, care este standard negru), modelele vor avea o rezolutie nativa WUXGA, promit pana la 20.000 de ore de utilizare fara intretinere, ofera optiuni flexibile de conectare (inclusiv HDMI și HDBaseT) se instaleaza usor la 360º si asigura proiectie din orice unghi.

Mai multe detalii, gasiti in pagina producatorului.

ABONARE NEWSLETTER