Epson lanseaza cel mai mic videoproiector laser 3LCD din lume

Epson lanseaza cel mai mic videoproiector laser 3LCD din lume

EF-100W/B este cel mai mic proiector laser de la Epson¹, avand numai 23 cm lungime.
Modelul EF-100W/B ofera tehnologia laser, cu luminozitate sporita, pentru culori vii, impecabile, intr-o carcasa compacta si usoara, cu un design plin de stil, in alb sau negru.

Folosind o sursa de lumina laser si pozitionand lateral fantele de aerisire si sursa de alimentare, Epson a creat un videoproiector compact, care poate fi amplasat oriunde si care poate proiecta in orice directie. Acest lucru le ofera utilizatorilor mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea suprafetei de proiectie, ca opteaza pentru perete, tavan sau podea. De asemenea, modelul este ideal pentru proiectii de dimensiuni mari, fiind capabil sa redea imagini cu diagonala de pana la 150 inci (380 cm). Chiar si in conditii de lumina naturala, sursa de lumina laser a videoproiectorului poate oferi imagini stralucitoare si culori vibrante. Din acest motiv nu mai este necesar ca lumina naturala sa fie obturata. In plus, cu ajutorul functiei de reglare automata a imaginii proiectate, dispare si problema imaginilor instabile sau distorsionate.

Sursa de lumina laser are o durata de viata indelungata, de pana la 20.000 de ore de functionare, si ofera o solutie pe termen lung, care nu necesita intretinere. Proiectorul poate fi folosit zilnic, timp de zece ani, fara a necesita inlocuirea sursei, si ofera un raport calitate-pret excelent².

Pe langa portabilitate, modelul EF-100W/B poate fi configurat simplu si rapid, cu ajutorul „Ghidului de prezentare”. In plus, telecomanda simplifica navigarea prin interfata intuitiva.

Este simplu de accesat continutul de pe telefon, tableta, DVD player, din consola de jocuri sau de pe laptop printr-un cablu HDMI. De asemenea, proiectorul poate reda cu usurinta continut online. In partea din spate pot fi conectate dispozitive precum Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku si Apple TV.

Designul plug-and-play include si optiuni audio flexibile: difuzoare incorporate, conectivitate prin Bluetooth la amplificatoare audio sau un port pentru casti. Exista si un mod audio care adapteaza sunetul tipului de continut prezentat.
Modelul EF-100W/B a fost proiectat pentru utilizatorii pentru care designul este important. EF-100W este alb cu accente argintii, in timp ce EF-100B este negru, cu muchiile cuprate. Ambele modele au colturi rotunjite, butoane minimaliste si sunt imbracate in piele.

Modelul EF-100W/B este disponibil pe piata din Romania incepand cu luna august 2019.

Functii cheie:
• Finisaje elegante (EF-100W alb cu argintiu/EF-100B negru cu aramiu)
• Compact (L × A × I/mm: 210 × 227 × 88)
• Greutate redusa (2,7 kg)
• Sursa de lumina laser de inalta calitate si cu o durata de viata indelungata (20.000 ore/12.000 ore²)
• Imagini vii si realiste chiar si in lumina diurna (tehnologia 3LCD, 2.000 lm, contrast dinamic de 2.500.000:1)
• Proiectii de mari dimensiuni (pana la 150 inci)
• Rezolutie HD
• Se poate proiecta pe aproape orice suprafata si in orice directie (sursa de lumina laser, fante de aerisire si sursa de alimentare dispuse lateral)
• Configurare fara probleme (ghid de prezentare, telecomanda)
• Ajustarea automata a imaginilor (corectie trapez pe verticala +/-45, pe orizontala +/-40)
• Usor de redat orice continut (1 HDMI 2.0, 1 USB)
• Optiuni audio multiple (difuzor de 5 W incorporat, conectivitate audio prin Bluetooth, port pentru casti)
• Zgomot redus al ventilatorului (26 dB/29 dB)

¹Sondaj desfasurat de Futuresource Consulting Limited pentru proiectoarele cu laser 3LCD cu o luminozitate de peste 500 lm, din 15 mai 2019.
²Pe baza vizionarii unui continut de cinci ore zilnic, cu proiectorul setat in modul Eco.

Sursa

ABONARE NEWSLETTER