Epson lanseaza 4 noi modele de scannere de business

Epson lanseaza 4 noi modele de scannere de business

Epson a lansat recent in Romania patru noi modele de scannere de ultima generatie destinate mediului de business. Modelele WorkForce DS-570W, DS-530, DS-1660W si DS-1630 sunt potrivite pentru orice tip de companie si ofera utilizatorilor o serie de caracteristici inovatoare menite sa sporeasca nivelul productivitatii.

Noile modele de scannere sunt ideale pentru scanarea pasapoartelor, a brosurilor, a documentelor fragile sau a
documentelor foarte lungi. WorkForce DS-1660W si WorkForce DS-1630 sunt modele accesibile care combina versatilitatea modului flatbed cu confortul oferit de compartimentul pentru alimentare automata cu documente, de 50 pagini, astfel incat acestea pot indeplini practic orice tip de task.

WorkForce DS-570W si DS-530, pe de alta parte, sunt alte doua modele de scannere WorkForce cu alimentare automata de documente si cu un sistem performant de gestionare a mediilor de tiparire, oferind o serie de caracteristici inovatoare legate de procesare a datelor. Acestea pot fi eficient si rapid integrate in fluxurile de lucru uzuale, deja existente in cadrul companiilor. Cu o capacitatea de scanare de pana la 35 ppm/70 ipm, aceste echipamente ofera o gama larga de optiuni de gestionare a mediilor de tiparire, care permit scanare rapida, indexare si partajarea documentelor critice.

Modelele WorkForce DS-570W si DS-530 dispun si de un kit optional de conversie la scanner flatbed pentru a putea fi folosite, la randul lor, pentru scanarea eficienta a unei game largi de tipuri de documente, cum ar fi timbrele postale, pasapoartele, cartile si multe altele. Acestea sunt echipate si cu un senzor cu ultrasunete care poate detecta dubla alimentare cu hartie.

Pentru companiile care sunt doresc o echipamente de scsanare accesibile si usor de utilizat, noile modele sunt ideale. Aditional, conectivitatea USB 3.0 pe aceste scanere ofera utilizatorilor certitudinea ca procesele si fluxurile de lucru nu vor fi incetinite, nici in situatiile in care se scaneaza la o rezolutie inalta de 300 dpi.

DS-1660W si DS-570W dispun de conectivitate Wi-Fi si Wi-Fi Direct, oferind in acest fel un confort suplimentar companiilor care doresc sa implementeze in mediul lor de lucru o solutie de scanare potrivita, cu posibilitate de acces de la distanta, si sesiuni simultane.

Modelele DS-1630, DS-570W si DS-530 includ driverele TWAIN si ISIS pentru o integrare naturala cu solutiile de document management deja existente in infrastructura companiei permitand scanarea catre PC, Mac sau pe conturile de stocare
online dintr-o singura comanda.

ABONARE NEWSLETTER