EPSON

EPSON

Parte a Seiko Epson Corporation, compania Epson este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante si multifunctionale inkjet pentru acasa sau pentru birou, videoproiectoare, scannere, imprimante de mari dimensiuni sau echipamente pentru punctele de vanzare, precum si ceasuri inteligente ori ochelari pentru realitate virtuala.

Epson este producatorul de videoproiectoare numarul 1 la nivel mondial din anul 2001.

Epson a fost intotdeauna inaintea timpului sau. Literalmente. Fondata in 1942 ca o mica fabrica de ceasuri – Daiwa Kogyo Ltd. (mai tarziu Seiko) – compania a ajuns sa furnizeze instrumentele de masurare a timpilor atletilor la Jocurile Olimpice din 1964 de la Tokyo. Acest proces a inspirat crearea imprimantelor noastre, prima fiind lansata in 1968 sub forma unei imprimante electronice (EP). EP a fost urmata rapid de EP-101 (prima noastra imprimanta comerciala, cea mai mica din lume, „fiul” (son) modelului EP). Astfel s-a nascut numele Epson.

Cu o cultura inovatoare si creativa, brandul Epson se dedica depasirii viziunii si asteptarilor clientilor din intreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, functionalitatea, caracterul compact si eficienta energetica superioare.

ABONARE NEWSLETTER