CES 2017 anunta inovatii

CES 2017 anunta inovatii

Intre 5-8 ianuarie are loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea IT: CES, Las Vegas, Nevada.

CES 2017 – expozitie, conferinte, seminarii etc – este o ocazie excelenta pentru producatorii IT de a lansa produse, de a anunta tendintele noului an si de a veni cu noi concepte tehnologice.

Intell, HP, Lenovo – sunt prezenti si participanti activi la CES 2017, alaturi de multi alti jucatori importanti din domeniul tehnologiei.

Lenovo, inca din prima zi a expozitiei, a lansat un nou concept „Mai bine. Diferit”, anuntand si noua gama de produse.

Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil in varianta clasica ThinkPad Black si o noua culoare argintie, este cel mai usor notebook de business cu ecran de 14″, avand o greutate de numai 1,13 kg. Acumulatorul are o durata de utilizare de pana la 15 ore, oferind mobilitate maxima; X1 Carbon a fost reproiectat pentru a include porturi ThunderboltTM 3, conexiune super rapida LTE-A Wireless WAN si optiuni WiFi CERTIFIED WiGigTM.

O alta noutate prezentata la CES a fost si dispozitivul detasabil Miix 720 Windows® care include toate functiile necesare pentru a lucra mai inteligent, fiind echipat cu un ecran de 12″ QHD+, o tastatura integrata cu suport tactil pentru o mai mare precizie, precum si cu un procesor Intel® Core™ i7 de pana la a 7-a generatie si Thunderbolt™ 3. Noul dispozitiv se transforma instant in tableta cu suport pentru functii multiple, potrivita pentru a lucra de oriunde. Stiloul multi-functional Lenovo Active Pen 23 transforma Miix 720 in agenda perfecta, scrisul si creatia grafica realizandu-se cu usurinta.

Anuntul complet legat de noua gama Lenovo la nivel global este disponibil AICI.

 

ABONARE NEWSLETTER