CEA MAI RAPIDA IMPRIMANTA BUSINESS INKJET

CEA MAI RAPIDA IMPRIMANTA BUSINESS INKJET

Epson a anuntat la inceputul anului noi produse din seria de echipamente WorkForce Pro – seria WF-C5000. Produsele recent lansate sunt: WF-C5790DWF, WF-C5710DWF, WF-C5290DW, WF-C5210DW. Seria ofera solutii de imprimare potrivite pentru grupurile mici de lucru, care cauta un echipament capabil sa furnizeze mentenanta redusa si productivitate crescuta.

Potrivit EPSON, cele noi patru modele din serie vor ajuta companiile sa economiseasca cel putin 50% din costul CPP (cost pe pagina) comparativ cu alte modele laser din aceeasi clasa. In plus, noul sistem de alimentare cu cerneala este „mai usor de inlocuit” si permite randamente mai mari ale paginilor, respectiv de pana la 10.000 de pagini in monocrom sau 5000 de pagini in color, fara a schimba consumabilele pe modelele PDL.

Toate produsele nou lansate ofera:
–  un nivel redus de consum de energie necesara pentru tiparire (cu pana la 90% mai mica decat modelele laser din aceeasi clasa)
– viteza mare de tiparire
– timp redus pentru prima pagina tiparita (din modul repaus)
– viteza mare la scanare

Aceasta linie de produse se bazeaza pe tehnologia originala din seria WorkForce, care a castigat mai multe premii, printre care si Good Design Awards in 2017.

Dintre produsele nou lansate, se remarca WF-5790DWF, varf de gama, cu performante care o confirma ca fiind cea mai rapida imprimanta de business inkjet:

  • FPOT: 7 secunde
  • viteza de scanare: 24 ipm
  • capacitate de tiparire: 10.000 de pagini monocrom

Pentru a consulta tabelul comparativ al caracteristicilor prezentate de produsele recent lansate, accesati pagina producatorului.

ABONARE NEWSLETTER