Bitdefender

Bitdefender

Bitdefender este o companie romaneasca, care ofera solutii de securitate in mai mult de 100 de tari prin intermediul unei retele extinse de parteneri, distribuitori si revanzatori.

Din 2001, Bitdefender a produs in mod constant tehnologii de securitate, atat pentru organizatii, cat si pentru utilizatori individuali, fiind unul dintre producatorii de top in materie de solutii de securitate informatica.

 

Incepand cu anul 2011 compania a adoptat o noua identitate vizuala.  Noul logo al companiei este lupul dacic, iar noul slogan al companiei este „Awake”.

Jumatate lup, jumatate sarpe, totemul ii proteja pe daci in timpul razboaielor, fiind astfel asociat cu ideea de invincibilitate. In interpretarea moderna semnificatia brandului este completata de atributul inteligentei superioare, devenind astfel relevanta in contextul societatii digitale. Totodata, dragonul-lup accentueaza originea romaneasca a brandului.

 

Bitdefender are, in Romania, birouri in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj, iar in strainatate doua in SUA (Santa Clara, California si Florida) si cate unul in Marea Britanie, Germania si Spania.

 

Cu ajutorul echipelor de cercetare si dezvoltare, aliantelor si parteneriatelor sale, Bitdefender a creat cele mai ridicate standarde de excelenta in securitate, atat in ceea ce priveste tehnologia sa nr. 1, cat si aliantele sale strategice cu furnizori de renume mondial in domeniul tehnologiilor de virtualizare si pe baza de cloud.

 

 

In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale 500 de milioane de utilizatori, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se claseaza pe primul loc la nivel mondial in urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test si AV-Comparatives. In acelasi timp, impactul aproape insesizabil al Bitdefender asupra performantei sistemului i-a adus premiul pentru Cea mai buna viteza in ansamblu.

Bitdefender este singura solutie de securitate care a castigat toate cele 35 de premii VB SPAM acordate de Virus Bulletin.

In 2015 compania si-a dublat vanzarile enterprise si a fost desemnata companie „vizionara” in „Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protectie a terminalelor, o recunoastere care confirma progresul rapid al Bitdefender in sectorul enterprise.

ABONARE NEWSLETTER