BITDEFENDER OFERA SECURITATE PE BAZA DE HYPERVISOR

BITDEFENDER OFERA SECURITATE PE BAZA DE HYPERVISOR

Bitdefender a anuntat recent disponibilitate generala pentru solutia sa Bitdefender Hypervisor Introspection care are ca scop protejarea organizatiilor impotriva atacurilor avansate de la nivelul centrelor de date.

Conform unui studiu* realizat de Bitdefender, companiile afirma ca, in cea mai mare parte, amenintarile pentru care nu sunt suficient de pregatiti reprezinta atacuri externe  (43%) si vulnarabilitatea datelor (38%).

Odata cu lansarea noii sale solutii, Bitdefender Hypervisor Introspection, Bitdefender devine primul si, pana la acest moment, singurul producator de solutii de securitate care are in portofoliul sau o solutie de securitate comerciala bazata pe tehnologie hypervisor. Acest nou strat de securitate este complementar instrumentelor de securitate existente si ofera organizațiilor un nivel neegalat de vizibilitate si rezistenta la cele mai sofisticate atacuri.

Anuntul complet al producatorului, este disponibil aici.

**Studiul a fost realizat in octombrie 2016 si a implicat 250 de profesionisti IT din companii cu peste 1000 de PC-uri, din Statele Unite ale Americii (26% avand functii de CIO/CEO/ CISO, 56% directori/manageri IT, 10% administratori de sistem IT, 5% specialisti tehnici IT si altii)
ABONARE NEWSLETTER