BITDEFENDER: in lista de securitate CRN pentru 2018

BITDEFENDER: in lista de securitate CRN pentru 2018

Bitdefender, lider mondial in domeniul tehnologiilor de securitate cibernetica, care protejeaza 500 de milioane de utilizatori din intreaga lume, a anuntat recent ca CRN® a inclus Bitdefender in lista anuala Security 100.

Security 100 recunoaste cei mai buni furnizori in zona solutiilor de securitate, pentru fiecare dintre cele cinci categorii: securitate endpont, managementul identitatii si protectia datelor, securitatea retelei; SIEM si analitice de securitate si securitatea web, e-mail si a aplicatiilor. Companiile incluse in lista de securitate CRN 100 sunt selectate pr criterii care vizeaza creativitate si inovatie sustinute in dezvoltarea produselor, precum si angajamentul ferm al producatorului de a dezvolta lantul de distributie.

In plus fata de recunoasterea furnizorilor de tehnologie de securitate pentru produse si servicii de exceptie, lista de securitate 100 serveste ca un ghid valoros pentru furnizorii de solutii care aciveaza pe piata de securitate IT. Lista ajuta potentialii parteneri de distribute sa identifice mai usor potentialii furnizori care ii pot sustine in extinderea portifoliului pe segmentul de securitate.

„In prezent, companii – indiferent daca sunt de amploare sau initiative antreprenoriale – cauta si depind de solutii robuste si fiabile dedicate securitatii cibernetice”, a declarat Bob Skelley, CEO al The Channel Company. „Datele sunt vehiculate in volume si la viteze fara precedent, iar trecerea la cloud computing, retelele uriase de sisteme wireless, si amploarea pe care a luat-o internetul necesita masuri de securitate tot mai complexe si flexibile. Lista CRN 2018 Security 100 ofera o recunoastere generica pentru producatorii de top care indeplinesc aceasta cerere extraordinara cu cele mai inovatoare tehnologii de securitate de pe piata, permitand companiilor sa creasca neintrerupt „.

„[..] un sfert din bugetul anual de cercetare si dezvoltare al Bitdefender este investit in tehnologia de securitate perturbatoare, jumatate dintre cei peste 1.300 de angajati ai nostri lucreaza in zona de cercetare si dezvoltare si detinem peste 72 de brevete. Viziunea si solutiile noastre sunt validate de peste 500 de milioane de utilizatori si de peste 7.000 de parteneri din intreaga lume,” declara  Harish Agastya, Vicepresedinte Enterprise Solutions, Bitdefender.

Lista de securitate 100 va fi prezentata in numarul din aprilie 2018 al CRN si online, la www.crn.com/security100.

ABONARE NEWSLETTER