Bitdefender GravityZone asigura Full Disk Encryption

Bitdefender GravityZone asigura Full Disk Encryption

Datele devin rapid elementul esential al economiei globale, reprezentand un nou tip fundamental de active economice. Datele statistice arata ca in fiecare an se pierd volume semnificative de inregistrari de date valorand multe miliarde de dolari.

In ultimii 20 de ani, Bitdefender s-a dedicat furnizarii unor solutii cuprinzatoare clientilor sai pentru protejarea statiilor de lucru, acoperind un intreg spectru de etape si mecanisme de executie: consolidare si control, detectare, remediere si vizibilitate totala privind incidentele de securitate. Prin adaugarea functiei Full Disk Encryption la umbrela GravityZone, Bitdefender furnizeaza un strat de protectie suplimentar pentru activele digitale ale clientilor sai.

GZ FDE este un add-on la produsele GravityZone si este complet integrat in consola GravityZone. Printre principalele caracteristici se numara urmatoarele:
• Administrarea criptarii din acelasi cloud sau aceeasi consola locala folosite pentru protectia statiei de lucru
• Foloseste criptarea nativa pentru Windows (BitLocker) si Mac (FileVault) si evita problemele legate de performanta, fara a fi nevoie de un nou agent
• Instalarea Full Disk Encryption pe statiile de lucru este simpla, ca si administrarea sau restaurarea cheilor din consola
• Rapoarte specifice de criptare care ajuta companiile sa isi demonstreze conformitatea
• Implementeaza autentificarea pre-boot

GravityZone Full Disk Encryption este o solutie bazata pe standardele industriei, asigurand cea mai buna performanta, instalare simpla si riscuri operationale minime. Aflati mai multe AICI.

ABONARE NEWSLETTER