Bitdefender – cea mai buna performanta, 3 ani la rand

Bitdefender – cea mai buna performanta, 3 ani la rand

Bitdefender a reusit pana in prezent sa stranga o colectie impresionanta de premii: „Cea mai buna performanta”, „Produs excelent”, „Premiul gold” si „Cea mai buna securitate pentru android” sunt cele mai recente calificative si titluri colectate de Bitdefender in urma ultimelor teste realizate de specialistii de la AV-Comparatives si AV-Test.

In anul 2016, AV-Comparatives a testat cele mai importante 19 solutii de securitate software. Alaturi de restul solutiilor producatorilor de top, solutiile Bitdefender au fos testate si in urma punctajului optinut a primit premiul Gold. Bitdefender a fost apreciat pozitiv pentru performanta sa in ceea ce priveste protectia reala, capacitatea de detectie, rezultatele fals pozitive si eliminarea programelor malware, inregistrand puntaj maxim Advanced+ la toate aceste componente de testare.

Rezultatele complete sunt disponibile pe pagina AV-Comparatives, AICI.

La inceputul anului 2017, Bitdefender a obtinut scoruri si premii similare si din partea AV-TEST, o alta institutie independenta de testare a solutiilor de securitate software. In cadrul acestor teste Bitdefender Endpoint Security a fost apreciat cu titlul de „Cea mai buna performanta”.

Tot in cadrul celor mai recente teste din 2017, AV-TEST a realizat si o analiza a solutiilor de securitate dedicate platformelor mobile. In cadrul acestei sectiuni, Bitdefender Mobile Security a obtinut titlul de „Cea mai buna securitate pentru Android” datorita punctajului excelent pe care l-a inregistrat.

Rezultate oficiale ale testarilor AV-TEST sunt disponibile AICI.

ABONARE NEWSLETTER