Bitdefender anunta Hypervisor Introspection

Bitdefender anunta Hypervisor Introspection

In ciuda eforturilor permanente ale producatorilor de solutii de securitate, volumul atacurilor de securitate este in permanenta crestere, iar tipologia acestora include forme tot mai subtile si versatile. Conform statisticilor, in 2016, timpul mediu necesar numai detectarii unei amenintari de securitate a ajuns la 5 luni calendaristice!

Recent Bitdefender a lansat o noua solutie inovatoare de securitate, care urmareste sa asigure protectie superioara impotriva atacurilor targetate si timp de raspuns mult imbunatatit.

Bitdefender Hypervisor Introspection este o solutie unica si revolutionara destinata in principal clientilor Citrix. Solutia confera protectia centrelor de date impotriva atacurilor targetate, utilizand o serie de tehnologii inovatoare precum introspectia in timp real a memoriei la nivel de hypervisor.

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) este o solutie care:
• identifica si elimina orice tip de bresa de securitate, furnizand clientilor informatii pe care celelalte straturi de securitate nu le pot oferi, oferind protectie impotriva programelor malware (pe baza de kernel) care au actiune in zona de profunzime sau a atacurilor de tip ziua zero
• injecteaza un instrument de remediere live pentru a contracara atacurile, imediat ce acestea isi fac aparitia
• introduce un concept unic dezvoltat de Bitdefender impreuna cu Citrix si care este compatibil cu toate straturile de securitate existente
• nu afecteaza in nici un fel ratele de consolidare

Bitdefender HVI se afla de la finele lunii ianuarie in versiunea beta si, in prezent, este disponibil pentru orice companie care utilizeaza XenServer 7 in infrastructura sa.

Pentru mai multe detalii legate de Bitdefender Hypervisor Introspection, va invitam sa consultati pagina producatorului.

ABONARE NEWSLETTER