APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 130,000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de peste 22.4 miliarde de euro în 2011, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile « să profite la maxim de resursele energetice ».

 

In 2007 Schneider Electric achizitioneaza APC si formeaza divizia Critical Power & Cooling Services care include brandurile APC si MGE UPS Systems.

 

APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie, oferă produse, software şi sisteme destinate reşedinţelor, birourilor, centrelor de date şi mediilor industriale. Printr-un angajament strict în privinţa calităţii, APC oferă soluţii revoluţionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicaţii tehnologice critice şi industriale care sunt instalate şi întreţinute într-un mod exemplar de-a lungul întregii durate de viaţă.

 

Solutiile oferite de APC by Schneider Electric includ:

– surse de tensiune neîntreruptibilă (UPS)

– echipamente de climatizare de precizie,

– rack-uri,

– software de control, monitorizare şi administrare

– arhitectura InfraStruxure™ – care integrează echipamente de infrastructură fizică, alimentare electrică, climatizare de precizie cu produse de monitorizare pentru facilitarea managementului unui centru de date, reducând, totodată, consumul de electricitate cu până la 30%

 

Proiectate atât pentru utilizatorii casnici, cât şi pentru corporaţii, soluţiile APC îmbunătăţesc gradul de management, disponibilitate şi performanţă al reţelelor, echipamentelor electronice, industriale şi de comunicaţii.

 

Detalii despre produse www.apc.com

ABONARE NEWSLETTER